Over mij

Graag stel ik me voor. Ik ben Mariel!e, een virtueel assistent die ruim 18 jaar ervaring heeft in de zakelijke dienstverlening. Dienstverlening, servicegerichtheid en het denken in oplossingen zit in mijn bloed, hier krijg ik voldoening van. Dit is het liefste wat ik doe.

Hoe ben ik op dit punt gekomen?

Vanuit mijn HBO-opleiding IDM ben ik in de advocatuur terecht gekomen. Hier heb ik een ondersteunende functie gehad, eerst op het gebied van informatiemanagement, vervolgens in de rol als Communciatie en Marketing officer. De zakelijke dienstverlening vereist dat je flexibel bent, snel schakelt en een grote verscheidenheid aan taken uitvoert.

Het geeft mij voldoening om mensen te helpen en taken uit handen te nemen.  Hierdoor wilde ik een stap verder gaan en als ondernemend virtual assistent te beginnen.

Ik zorg er graag voor dat je als ondernemer minder stress ervaart en jou persoonlijk kan helpen op verschillende vlakken. Ik ben dol op het organiseren en plannen, waar ik energie van krijg en ik jou daarmee graag wil helpen als ondernemer.